Werkwijze

Om de week op woensdagochtend zijn de deuren van De Groene Schuur Zeist geopend op de Krullelaan 12 in Zeist. ’s Morgens vroeg brengt de boer een grote hoeveelheid groenten en fruit naar De Groene Schuur. Per toerbeurt verdeelt een groepje deelnemers deze bulk in de specifieke bestellingen en speelt die ochtend ‘groentewinkeltje’ wanneer de overige deelnemers hun bestelling komen ophalen.

Wat daaraan vooraf gaat.

  • Eens per twee weken ontvangen de deelnemers een mail van De Groene Schuur Zeist met daarin informatie over de komende bestelronde en andere bijzonderheden of nieuwtjes.
  • Als je wilt bestellen, dan log je in (Inloggen) met een eigen inlogcode. Via de bestelmodule op de website (zie Bestellen) maken de deelnemers zelf een keuze uit de groenten en vruchten die op dat moment beschikbaar zijn.
  • Bestellen kan tot maandag 9.30 uur. Indien we voor die tijd geen bestelling hebben ontvangen, gaan wij er van uit dat je deze keer niets wilt bestellen.
  • De totale bestelling wordt op maandag doorgegeven aan onze leveranciers. Op dinsdag verzamelen en oogsten zij de bestelde producten, waarna deze goederen op woensdagochtend bij De Groene Schuur Zeist worden afgeleverd. Alles super vers!
  • Deelnemers halen hun bestelling op tussen 10.00 en 11.45 uur op de Krullelaan 12.