Meedoen?

Als deelnemer aan De Groene Schuur Zeist kun je iedere twee weken biologische en biologisch dynamische groenten, vruchten, eieren, kazen, gedroogde kruiden, vers brood en vlees(waren) bij ons bestellen. Je kunt uit het seizoensgebonden aanbod zelf kiezen wat en hoeveel je per keer bestelt.

Een voorwaarde om mee te doen is dat je minimaal eens per (circa) acht weken helpt op de woensdagochtend. Het helpen bestaat uit het uitladen van de door de boer gebrachte groenten, het wegen, klaarzetten en uitgeven van de bestellingen en het opruimen na afloop. Je kunt kiezen uit een vroege (8.00–10.00 uur) of late (10.00–12.30 uur) dienst. In beide diensten werk je samen met andere deelnemers aan De Groene Schuur Zeist. Het is lekker aanpoten, maar ook gezellig om samen te werken en elkaar beter te leren kennen.

Als je geïnteresseerd bent in dit initiatief, dan nodigen we je van harte uit om een eerste keer langs te komen op een uitgiftedag. Je bent welkom tussen 10.00 en 11.30 uur. Dan kun je zien hoe alles in z’n werk gaat. Als het je bevalt, dan krijg je een inlogcode om via de bestelmodule (zie Bestellen) je eigen bestellingen te kunnen plaatsen.

Stuur een mailtje naar info@degroeneschuurzeist.nl als je geïnteresseerd bent om deelnemer te worden.