Onze leveranciers

Bioromeo – onze boeren

logo bioromeoAlle groenten en vruchten worden geleverd door BioRomeo, een boerencollectief uit de Noordoostpolder. De bij BioRomeo aangesloten boeren zijn allemaal Eko of Demeter gecertificeerd. Deze gepassioneerde boeren willen graag weer directer aan consumenten leveren. Niet alleen komt dit de versheid en productkwaliteit ten goede, op deze manier krijgen de boeren een eerlijke prijs voor hun met liefde geteelde producten. Bovenal krijgen zij een directe terugkoppeling van de consument over de producten, het assortiment, e.d.

Krispijn van den Dries is de drijvende kracht achter BioRomeo en is onze contactpersoon. Deze jonge boer runt samen met zijn vader een eigen boerderij en daarnaast werkt hij als bedrijfsleider op de zorgboerderij in Emmeloord. Deze zorgboerderij levert ook producten aan De Groene Schuur Zeist.

Voor een uitgebreide kennismaking met onze boeren kun je kijken op www.bioromeo.nl

Bekijk dit filmpje om kennis te maken met Krispijn van den Dries, zijn passie, drijfveren en boer-zijn.

Het Kruidenrijk

Schermafbeelding 2014-10-28 om 13.21.25

Het Kruidenrijk bestaat al 25 jaar als een duurzame en kleinschalige producent van eco kruiden. Alle kruiden worden ter plaatse verbouwd, gedroogd en verwerkt tot een groot aantal gezonde kruidenproducten, waaronder keukenkruiden, medicinale kruiden, oliƫn, zalven en tincturen.

Het hele jaar door wordt er op een mens- en natuurvriendelijke manier gewerkt in de kruidentuin. De kruiden worden biologisch verbouwd, zonder kunstmest of bestrijdingsmiddelen. Meer informatie is te vinden op de website van Het Kruidenrijk.

Bakkerij Neplenbroek

logo neplenbroekBakkerij Neplenbroek is al 50 jaar een begrip in de regio Utrecht. Naast “gewoon” brood en banket bakt Neplenbroek tegenwoordig ook veel biologische broden. Desembroden, mueslibollen, Pain de Campagne en meerzaden brood is maar een deel uit het assortiment. Voor het gehele biologische assortiment kun je terecht in de webwinkel van De Groene Schuur Zeist (Bestellen > Brood). Meer informatie is te vinden op de website van Bakkerij Neplenbroek.